PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Recensie Streetlight Manifesto | Groezrock 2013

zaterdag 27 april 2013Festivalwei Meerhout

Streetlight

Stoelen en tafels aan de kant, want meer dansbaar dan dit wordt het hier niet. Voor de tweede keer op drie jaar tijd heeft Streetlight Manifesto het beste van zichzelf gegeven op de Monster Stage, voor wat misschien wel de laatste keer uit hun carrière zou kunnen zijn nu ze onlangs aangekondigd hebben om het wat rustiger aan te doen. Het wat vroege uur voor een band als deze nemen we er met plezier bij. 

Voor de mensen die er twee jaar geleden niet bij waren was dit het geschikte moment om één van de beste optredens van Groezrock 2011 te herbeleven. Vanaf de eerste noot ontploft de main stage en al snel is het publiek één grote vleeshoop van zwetende en dansende mensen. Hits als We Will Fall Together en Everything Goes Numb worden luidkeels meegebruld door de menigte die geen seconde stil blijft staan. 

Op een set als deze -waarbij de gemiddelde temperatuur in Meerhout toch gemakkelijk met 10 graden gestegen is- is maar weinig negatief op te merken. Als we toch iets moeten zeggen dan zal het de iets wat distorted klank zijn op de eerste nummers, maar dit werd snel verholpen. 

Een meer waardig afscheid van Streetlight Manifesto kunnen we ons haast niet voorstellen. Streetlight Manifesto vs. Groezrock: 2-0!  

< Nathan Dobbelaere >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter